Βίντεο: Τρομερή... υποδοχή για Λεσόρ και Χουάντσο στη Μύκονο
Οι Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα συμμετάσχουν σε τουρνουά στη Μύκονο, ενώ έτυχαν εντυπωσιακής υποδοχής σε νυχτερινό μαγαζί.
Οι δύο καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού AKTOR θα συνδυάσουν διακοπές με έναν ιερό σκοπό σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο νησί της Μυκόνου στις 12/6.
Το event Cancer Beater του 22oz tournament επιστρέφει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στη Μύκονο και από εκεί δεν θα λείψουν αστέρες του μπάσκετ.
Ambassadors του τουρνουά θα είναι οι Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Θεόδωρος Παπαλουκάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έτυχαν… υποδοχής σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού, όπου πήγαν για να διασκεδάσουν.
Δείτε παρακάτω:
Special welcome for a special duo in Mykonos🤩
Via: Jonn Mykonos IG#basketballmaniacs #basketball #paobc #olympiacosbc #euroleague #greece pic.twitter.com/TLGm8ZVJXb
— Basketballmaniacs_ (@bballmaniacs_) June 12, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»