Παναθηναϊκός για Δερμάνη: «Ένας χρόνος χωρίς την ψυχή των αποδυτηρίων μας...»
Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που ο Πάρης Δερμάνης έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στην «πράσινη» οικογένεια του Παναθηναϊκού Aktor.

Ο πιστός φροντιστής της ομάδας, που για 17 χρόνια υπηρέτησε με αφοσίωση τον σύλλογο, υπέστη σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο λίγο πριν από το Final 4 στο Βερολίνο και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε, φεύγοντας έναν μήνα αργότερα.
Η μνήμη του παραμένει ζωντανή για όλους στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι όχι μόνο δεν τον λησμόνησαν, αλλά θέλησαν να τον τιμήσουν δίνοντας το όνομά του στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΟΑΚΑ.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο σύλλογος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου που στάθηκε δίπλα στους παίκτες και την ομάδα σε κάθε στιγμή της διαδρομής τους.
Η ανάρτηση:
«Ένας χρόνος χωρίς την ψυχή των αποδυτηρίων μας, έναν δικό μας άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί για όλους μας και φυσικά για τον Παναθηναϊκό!
Πάρης Δερμάνης 1964-2024!
Δε σε ξεχνάμε! 💚».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου για Πάρκερ που συνδέθηκε με Παναθηναϊκό: «Σε αυτή την ομάδα είναι κοντά...»
- Για πρώτη φορά στην Ευρώπη: Ο Παναθηναϊκός φέρνει κάτι... ξεχωριστό στο ΟΑΚΑ (pic)
- Οι αλλαγές συνεχίζονται: Έρχεται νέα προσθήκη στο σταφ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Τα πρόσθετα έργα στο ΟΑΚΑ και οι νέες σουίτες
- Παναθηναϊκός: Το 1,5 εκατ. έγινε… συζήτηση – Η Μπασκόνια χαμηλώνει για Ρογκαβόπουλο