Άρχισαν οι απολογίες, πρώτος ο Κέντρικ Ναν
Ξεκίνησε η διαδικασία ταχείας εκδίκασης της υπόθεσης του Κέντρικ Ναν, με τον Αμερικανό παίκτη να δίνει πρώτος εξηγήσεις ενώπιον της δικαστικής λειτουργού του ΕΣΑΚΕ. Η εξέταση των γεγονότων προχωρά με ταχύ ρυθμό και οι σχετικές αποφάσεις αναμένονται σύντομα.
Την ημέρα της εκδίκασης, οι παίκτες δεν θα δώσουν το «παρών» αυτοπροσώπως, αλλά θα εκπροσωπηθούν, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, από νομικούς.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ο Κέντρικ Ναν, που έχει κληθεί να απολογηθεί μετά την αναφορά του Ολυμπιακού για… απόπειρα επίθεσης στον διαιτητή, θα παρουσιάσει τη δική του υπερασπιστική γραμμή μέσω του δικηγόρου του.
Μετά τη δική του περίπτωση, θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες υποθέσεις, με προτεραιότητα στις αποφάσεις που αφορούν τον Ναν και τον Φουρνιέ, ώστε τα σωματεία τους να γνωρίζουν άμεσα τις εξελίξεις και να προχωρήσουν αναλόγως στους σχεδιασμούς τους.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για το μέλλον του Σερέλη
- Τέλος η υπόθεση Φρανσίσκο για Παναθηναϊκό
- «Εκεί περιμένω το μπαμ του Παναθηναϊκό - Οι πιθανές απολαβές»
- Παναθηναϊκός, Conference: Οι πιθανοί αντίπαλοι και το γκρουπ στη League Phase
- Βίντεο: Έτοιμο το ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-Πάκσι, τι αλλάζει στις εξέδρες