Διπλή αποβολή Αταμάν και Ναν από τους διαιτητές
Στο φινάλε του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το κλίμα «άναψε» για τα καλά, καθώς τόσο ο προπονητής Εργκίν Αταμάν όσο και ο παίκτης Κέντρικ Ναν είδαν την πόρτα της εξόδου, καθώς αποβλήθηκαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.
Στο φινάλε του αγώνα επικράτησε ένταση, καθώς οι έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Παναθηναϊκού είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθούν τόσο ο προπονητής Εργκίν Αταμάν όσο και ο παίκτης Κέντρικ Ναν.
Ο Αμερικανός γκαρντ, που βρισκόταν ήδη στο όριο μετά από αντιαθλητικό φάουλ, αντέδρασε σε μία απόφαση των διαιτητών σε φάση με τον Τόμας Ουόκαπ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με τεχνική ποινή.
Αμέσως μετά, ο Τούρκος κόουτς συνέχισε τις έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή, γεγονός που τον οδήγησε εκτός πάγκου. Έτσι, και οι δύο πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, μόλις ένα λεπτό πριν από τη λήξη.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Πινέδα: Τα σενάρια που κυκλοφορούν και τα σημερινά δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο πριν το γκολ του Κοντούρη, τι συνέβη με Νίστρουπ-Λούζα
- Παναθηναϊκός: Κοτζιάς για Ντιαρά – Τι έμαθε για το συμβόλαιό του
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο δίλημμα μετά τον Ουναΐ – Τι θα γίνει τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες για μια διαφορετική ενδεκάδα με την ΑΕΚ