Τραυματίστηκε ο Φαλ, χειροκρότημα από όλο το ΟΑΚΑ

Ο Φαλ αποχώρησε τραυματίας για τα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Τραυματίστηκε ο Φαλ, χειροκρότημα από όλο το ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός είδε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του, τον Μουστάφα Φαλ, να αποχωρεί πρόωρα από το τρίτο παιχνίδι των τελικών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, προκαλώντας ανησυχία στην τεχνική ηγεσία και τον κόσμο της ομάδας. Μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ο γαλλικής καταγωγής σέντερ υπέστη τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ δείχνοντας πως υποφέρει έντονα.

Ο θηριώδης παίκτης χρειάστηκε υποβοήθηση για να μετακινηθεί, ενώ κατευθύνθηκε άμεσα προς τα αποδυτήρια χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Η εικόνα του να κρατά το γόνατό του και να δείχνει εμφανώς καταβεβλημένος προκάλεσε ανησυχία στους συμπαίκτες του και στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», αφού η παρουσία του αποτελεί βασικότατο κομμάτι του πλάνου του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών πήγε αμέσως στο σημείο, με τον έμπειρο ψηλό να σηκώνεται μετά από λίγο εν μέσω ζεστού χειροκροτήματος από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, και να πηγαίνει κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr