Μαγικός Σορτς στο 1-0 της Παρί - Δείτε τα στατιστικά
Η Παρί ξεκίνησε με το δεξί τη σειρά των ημιτελικών του γαλλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας της Μπουργκ με 100-89 στο πρώτο παιχνίδι, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από την επόμενη σεζόν, αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας του, προσφέροντας ενέργεια, σκορ και δημιουργία.
Σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής, ο Σορτς σημείωσε 22 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 6/6 από τη γραμμή των βολών), ενώ μοίρασε και 9 ασίστ, πλησιάζοντας το double double.
Πρώτος σκόρερ της Παρί ήταν ο Ναντίρ Ιφί, που σταμάτησε στους 23 πόντους με 9/15 προσπάθειες από το παρκέ, προσθέτοντας σημαντική επιθετική ώθηση για την ομάδα του. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, όμως στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και εξασφάλισαν τη νίκη.
Η διακύμανση του σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν: 29-28, 52-53, 79-74, 100-89.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπλεν Μεκόνεν: «Ο Κέντρικ δεν γνωρίζει καν, ποια είναι η Λένα Ζευγαρά!» (pic)
- Παπαθεοδώρου: «Παναθηναϊκός και Σλούκας θα μιλήσουν μέσα στο καλοκαίρι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Εννιά σέντερ φορ στην αγορά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (vids)
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Πιάτσα
- Παναθηναϊκός: Ο σέντερ κλάσης και η αγορά του NBA