Το «τραβάνε» οι Αγγελόπουλοι: Πέρασε 1.5 ώρα στο γραφείο του Βρούτση
Το ραντεβού των Αγγελόπουλων με τον Γιάννη Βρούτση έχει διάρκεια ήδη μιάμισης ώρας και ξεπέρασε σε χρονική διάρκεια τη συνάντηση του Υπουργού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Τη στιγμή που άπαντες περιμένουν τι «καπνός» θα βγει σχετικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, η πόρτα του γραφείου του Γιάννη Βρούτση παραμένει κλειστή.
Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού έχουν συμπληρώσει ήδη 90λεπτο στο προγραμματισμένο ραντεβού, τη στιγμή που το μίτινγκ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε διάρκεια 75 λεπτών.
Όπως φαίνεται, θα υπάρξει μια παράταση στην αγωνία της φίλαθλης Ελλάδας που περιμένει να μάθει νεότερο για το μέλλον του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε