Μαριάννα Γεωργαντή για τη μήνυση στη Δ. Γιαννακοπούλου: «Είναι τραγελαφικό, είναι για γέλια» (vid)
Η Μαριάννα Γεωργαντή σχολίασε την κίνηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Σκινδήλια να μηνύσει την κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα.
Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram η κόρη του υπευθύνου ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση, γιατί πρέπει να είναι φάρσα αυτό. Μηνύσατε τη Δέσποινα; Μηνύσατε, δηλαδή την κόρη του προέδρου;
Αυτό, μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω και να γελάσω. Δεν μπορώ να το πάρω κάπως αλλιώς, είναι τραγωδία. Είναι τραγελαφικό, είναι για γέλια. Δεν ήταν παρούσα και εσείς τη μηνύετε»
Στη συνέχεια είπε: «Βάλαμε ένα κορίτσι που θα πρέπει να σκέφτεται τι θα κάνει στο μέλλον του, το σε ποια παραλία θα πάει, το πότε θα βγει με τις φίλες του.
Να σκέφτεται ότι περνάει αυτόφωρο, χωρίς να φταίει. Έχει ακουστεί το όνομά της σε ένα γήπεδο με αυτό το χυδαίο τρόπο και στη συνέχεια υπάρχει και η συγκεκριμένη μήνυση. Αυτή είναι η ουσία, μη χάνουμε την ουσία»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League