Δείτε φωτογραφίες: Έφτασε στον Βρούτση Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε πριν λίγο στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προκειμένου να συναντήσει τον Γιάννη Βρούτση και να συζητήσουν όλα όσα θέματα είναι ανοιχτά για τους τελικούς της Stoiximan GBL.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως είχε ενημερώσει από χθες, βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προκειμένου να συναντήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Στόχος των δύο πλευρών είναι να συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των τελικών της Stoiximan GBL μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, έφτασε στο Υπουργείο Αθλητισμού, περίπου ένα τέταρτο πριν από την εξαγγελθείσα συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑκολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ