Δείτε φωτογραφίες: Έφτασε στον Βρούτση Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε πριν λίγο στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προκειμένου να συναντήσει τον Γιάννη Βρούτση και να συζητήσουν όλα όσα θέματα είναι ανοιχτά για τους τελικούς της Stoiximan GBL.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως είχε ενημερώσει από χθες, βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προκειμένου να συναντήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Στόχος των δύο πλευρών είναι να συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των τελικών της Stoiximan GBL μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, έφτασε στο Υπουργείο Αθλητισμού, περίπου ένα τέταρτο πριν από την εξαγγελθείσα συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ:

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη