Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πιθανή οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα
Οι τελικοί της Stoiximan GBL υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακοπούν οριστικά εφόσον η κυβέρνηση δεν πειστεί για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή το βράδυ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και οριστικής αναβολής του πρωταθλήματος.
Αρχικά ανακοίνωσε τις αποφάσεις της κυβέρνησης: «Ο τρίτος τελικός, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθείο μεθαύριο Τετάρτη, 4 Ιουνίου, αναβάλλεται. Το πρωί της ίδια ημέρας, καλούνται οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με τον Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για να δοθούν ρητές δεσμεύσεις πως θα μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση».
Έπειτα προειδοποίησε δε ότι: «Σε διαφορετική περίπτωση το φετινό πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε νοσηρά φαινόμενα βίας και παραβατικότητας, είτε αυτά εμφανίζονται στα γήπεδα, είτε στα Πανεπιστήμια, είτε πουθενά αλλού».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας 5-1
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά την «5άρα» - Τι είπε για τους τραυματίες
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (8η αγων.)
- Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε και ο Γιάγκουσιτς