Βετάκης: «Στη λίστα Αταμάν ο Γκούντουριτς - Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό του στο Final Four του Άμπου Ντάμπι, βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ του για τη νέα χρονιά. Η μεταγραφή του Τι Τζέι Σορτς ήταν μόνο η αρχή, καθώς η ομάδα κοιτάζει πλέον και άλλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Ένα από τα ονόματα που έχουν τραβήξει την προσοχή του Εργκίν Άταμαν είναι εκείνο του Μάρκο Γκούντουριτς. Ο Σέρβος άσος της Φενέρμπαχτσε είχε σημαντική παρουσία στον τελικό της Euroleague με αντίπαλο τη Μονακό και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους «πράσινους».
Σύμφωνα με όσα είπε ο Σωτήρης Βετάκης στο 56ο επεισόδιο της εκπομπής “Strong Side by Bet365”, ο Γκούντουριτς αποτελεί έναν από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Τούρκου τεχνικού. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαιώθηκε και από την ίδια εκπομπή που φιλοξενήθηκε στο scorakias.gr.
Η υπόθεση δεν είναι απλή. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του παίκτη, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα. Οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν με βελτιωμένους όρους, προκειμένου να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.
Η περίπτωση Γκούντουριτς αναμένεται να εξελιχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις, χωρίς προς το παρόν να έχει κινηθεί ανοικτά. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αλλά η απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους, τόσο οικονομικές όσο και αγωνιστικές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γερεμέγεφ στον ΠΑΟΚ
- Επταήμερο ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Πότε επιστρέφουν στις προπονήσεις