Οι δηλώσεις του Γκραντ μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 80-68
Δείτε τι δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:
Για το παιχνίδι: «Είχαμε ενέργεια από την αρχή και έχουμε θέληση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτες μου μού είπαν να είμαι επιθετικός και αυτό έκανα. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και το σημαντικό ήταν ότι κάναμε τη δουλειά απόψε. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας δίνουν ενέργεια και μας το κάνουν πιο εύκολο να βγούμε και να παίξουμε».
Για την απουσία του Λεσόρ και τον δεύτερο τελικό: «Παίξαμε μεγάλο μέρος της σεζόν χωρίς τον Λεσόρ, περιμένουμε να είναι ξανά μαζί μας την επόμενη χρονιά. Έχουμε παίξει πολλές φορές στο ΣΕΦ, δεν είναι εύκολο αλλά θα είμαστε έτοιμοι».
Για τον ημιτελικό με τη Φενέρ: «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν σκεφτόμαστε τι έγινε με τη Φενέρ στον ημιτελικό της Euroleague, είμαστε επικεντρωμένοι στο να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα