Παπαθεοδώρου: «Ανοιχτό το θέμα Παπαπέτρου - Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση»
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Magic Euroleague» στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, το οποίο είναι ακόμα ανοιχτό στον Παναθηναϊκό.
Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε σ’ ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν παύει να είναι αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου.
Θυμίζουμε πως ο Έλληνας forward έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου και το μέλλον του, όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, είναι ανοιχτό.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Το θέμα του Παπαπέτρου είναι ανοιχτό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το φαβορί να είναι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα και επειδή είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής, θα παίξει στους τελικούς και θα πρέπει να δούμε την απόδοσή του και να δούμε και τις αποφάσεις που θα πάρει ο Παναθηναϊκός τόσο για τον Γκριγκόνις όσο και για τον Παπαπέτρου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Έξαλλος στο Κορωπί ξημερώματα Δευτέρας ο Αλαφούζος»
- Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ βάζει τέλος στις «κουτοπόνηρες» επιλογές και στα εύκολα θύματα
- Παναθηναϊκός: Τρεις «κυκλωμένοι» Έλληνες για να δώσουν βάθος στο ρόστερ
- Ρενάτο Σάντσες: Η ποιότητα που έμεινε στο... συρτάρι και η απόφαση-μονόδρομος του Μπενίτεθ