Διαμαντόπουλος: «Θρίαμβος του Παναθηναϊκού ο Ναν - Αυτά του έλεγαν στον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος υπογράμμισε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Κέντρικ Ναν, ως αντι-παράδειγμα για τον τρόπο διαχείρισης του Πετρουσεφ στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε στους «Betarades»:
«Επειδή κάποιοι είστε ταλιμπάν, έλεγα, όχι να μη φύγει ο Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό. Τη γνώμη μου, λέω με επιχειρήματα.
Ο Πετρούσεφ ήταν ένας από τους καλύτερους της διοργάνωσης. Και μην μου πείτε, δεν ήθελε και δεν έκανε. Αυτά δεν τα δέχομαι.
Τον παίκτη τον κερδίζεις. Τον αγοράζεις, είσαι διοίκηση, τον κερδίζεις. Τον Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός τον κέρδισε.
Είναι θρίαμβος του Παναθηναϊκού ο Ναν. Ήρθε και είπε, δεν θα πάω στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό του έλεγαν, ναι, και του χρόνου, το ένα, το άλλο. Ο Αταμάν του είπε, έλα εδώ, θα τα δούμε όλα!»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Οριστικό: Δεν παίρνει ψηλό ο Παναθηναϊκός» - Ο λόγος και η τριάδα στο «5»
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Καρπετόπουλος: «Το τρικ του Αταμάν στον τελικό – Τελείωσε το ματς πριν αρχίσει»
- Ξεκάθαρος ο Σεϊταρίδης για το μέλλον του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Κατσαρός: «Είδα διαφορετικό Μπενίτεθ. Έπαιξε ρόλο το ρεπορτάζ;» (vid)