Final Four: Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για Έλληνες φιλάθλους

Απέραντη ταλαιπωρία βιώνουν δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που προσπαθούν να επιστρέψουν από το Final Four στο Άμπου Ντάμπι μέσω Κουταΐσι.

Final Four: Πότε επιστρέψουν οι Έλληνες που «εγκλωβίστηκαν» στη Γεωργία

Περίπου 200 Έλληνες ταξιδιώτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της γεωργιανής πόλης, καθώς παραμένουν εκεί για σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα, περιμένοντας μια πτήση που διαρκώς αναβάλλεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αναχώρησή τους έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει έντονη αγανάκτηση στους επιβάτες, πολλοί από τους οποίους μίλησαν δημόσια για την εμπειρία τους, περιγράφοντας ένα σκηνικό αβεβαιότητας και εγκατάλειψης. Ένας από αυτούς, ο Κώστας Χαροκόπος, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Συνδέσεις»:

«Μας βγάλανε ένα σνακ γιατί η εταιρία δεν πρόσφερε ούτε καν νερό και είπαμε ότι θέλουμε να κατέβουμε κάτω να πάμε στην τουαλέτα. Νέα ώρα αναχώρησης ήταν στις 17.30 κι ενώ συγκεντρωθήκαμε στο γκισέ και τα ρολόγια έδειχναν 18.00, χτυπάει το τηλέφωνο, ενώ είχαμε φτάσει στον έλεγχο εισιτηρίων και ανακοινώνεται νέα αναβολή για τις 19.30. Τελικά, στις 19.40 μας ανακοινώνουν ότι ακυρώνεται η πτήση.

Βγήκαμε όλοι στον δρόμο για να πάμε με πούλμαν σε κάποιο ξενοδοχείο, όπου και φτάσαμε στις 22.45 κι έκτοτε η μοναδική ενημέρωση είναι ότι μέσα στην ημέρα θα μας ειδοποιήσουν ποιος θα έρθει να μας πάρει να μας πάει στο αεροδρόμιο.

Δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν πετάξαμε και κάποια στιγμή είπαν ότι το πλήρωμα δήλωσε ότι φοβάται και ότι δεν θέλει να πετάξει μαζί μας. Πάντως δεν έγινε τίποτα, παρότι είμαστε οι περισσότεροι φυσικά άντρες οι οποίοι ήρθαμε για το Final Four. Δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι το οποίο να προκαλεί και φαντάζομαι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κάποιον θα τον κατέβαζαν και θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να πετάξουμε.

Υπήρχαν άνθρωποι από Θεσσαλονίκη, υπήρχαν άνθρωποι από νησιά. Άκουσα ότι υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους και φυσικά δεν μας τάισαν, μας καλύπτουν μόνο το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr