«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε παρακολουθούν στενά τον Βαλανσιούνας»
Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Ματέο Αντρεάνι, δύο κορυφαίες ομάδες που συμμετείχαν στο πρόσφατο Final Four στο Άμπου Ντάμπι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τον Γιόνας Βαλανσιούνας, με σκοπό να εξετάσουν την πιθανότητα να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
«Ο Γιόνας Βαλανσιούνας έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από μερικές ομάδες της EuroLeague. Μου είπαν ότι η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούν την περίπτωσή του», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Ο Βαλανσιούνας δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Σακραμέντο Κινγκς για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αντρεάνι με ανάρτησή του στο Χ.
Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Λιθουανός σέντερ αγωνίστηκε τόσο με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς όσο και με εκείνη των Σακραμέντο Κινγκς. Σε ρόλο περιορισμένου χρόνου συμμετοχής, κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, να μαζεύει 7,7 ριμπάουντ και να μοιράζει 2 ασίστ ανά παιχνίδι, αγωνιζόμενος περίπου 19 λεπτά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe