Αταμάν: Η δήλωση για τον Σορτς που «έδειχνε» μεταγραφή
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να «χτίζει» το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν, προχωρώντας σε μια ηχηρή μεταγραφή.
Η πρώτη του κίνηση αφορά την απόκτηση του εντυπωσιακού Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Παρί και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα όλης της Ευρώπης.
Με την αυλαία του Final Four να έχει πέσει στο Άμπου Ντάμπι, οι «πράσινοι» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Αμερικανό γκαρντ. Η διοίκηση κινήθηκε με γρήγορες διαδικασίες και «κλείδωσε» μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τη δυναμική της ομάδας στην περιφέρεια.
Ο Σορτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της Παρί. Ο Παναθηναϊκός, αναγνωρίζοντας την αξία του, δεν έχασε χρόνο και προχώρησε άμεσα στη σύναψη συμφωνίας, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή του γραμμή.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, είχε ήδη πλέξει το εγκώμιο του παίκτη λίγες εβδομάδες νωρίτερα, μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παρί στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου, όταν η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα. Ο Τούρκος προπονητής δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Σορτς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τον ήθελε στην ομάδα του. Πλέον, αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, με τον Σορτς να ντύνεται στα πράσινα και να προστίθεται στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς.
«Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσουμε τον Σορτς. Από τα πρώτα λεπτά, η Παρί έδειξε ότι άξιζε να κερδίζει. Θέλω να συγχαρώ τον Τι Τζέι, είναι ο καλύτερος playmaker στην Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε», ανέφερε ο Αταμάν.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»