ΕΙΣΑΙ ΘΗΡΙΟ: Ο Λεσόρ άφησε υποσχέσεις ενόψει τελικών - Στατιστικά
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να επικρατήσει στον μικρό τελικό του Final Four απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο η παρουσία του Ματίας Λεσόρ ήταν ένα από τα φωτεινά σημεία για το «τριφύλλι».
Ο Γάλλος σέντερ, που πρόσφατα επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό, έδειξε πως επιστρέφει δυναμικά, στέλνοντας θετικά μηνύματα ενόψει των επικείμενων τελικών της Basket League.
Παρότι το παιχνίδι είχε χαρακτήρα περισσότερο… διαδικαστικό, λόγω της απουσίας ουσιαστικού κινήτρου, οι προπονητές των δύο «αιωνίων» επέλεξαν να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λεσόρ βρήκε την ευκαιρία να αγωνιστεί για σημαντικό διάστημα και να δείξει πως παραμένει μια αξιόπιστη λύση στη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού.
Σε περίπου 17 λεπτά παρουσίας στο παρκέ της «Etihad Arena», ο Λεσόρ πέτυχε 12 πόντους, έχοντας απόλυτη ευστοχία στις βολές και καλά ποσοστά στα δίποντα. Παράλληλα, κατέβασε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 τελικές πάσες και κέρδισε 5 φάουλ από τους αντιπάλους του, συγκεντρώνοντας συνολικά 19 μονάδες στο ranking της αξιολόγησης.
Η απόδοσή του τον κατέταξε δεύτερο σε αποδοτικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού, πίσω μόνο από τον Ομέρ Γιούρτσεβεν. Πρόκειται για μια επίδοση που, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνει πως ο Λεσόρ αρχίζει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του και θα μπορούσε να αποτελέσει «κλειδί» στη μάχη για την κατάκτηση του ελληνικού τίτλου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα