Μοτεγιούνας: «Είναι λυπηρό που πήραμε αυτή την απόφαση για τον Γιαννακόπουλο»
Ο Παούλιους Μοτεγιούνας, διευθύνων σύμβουλος της Euroleague, μίλησε σήμερα από το Άμπου Ντάμπι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσει ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση τη νέα σεζόν, φτάνοντας πλέον τις 20.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα της τιμωρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά το θέμα.
«Είναι ευτυχές ότι είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, δεν υπήρξε το παραμικρό στις εξέδρες και αυτή την εικόνα θέλουμε και αυτό δείξαμε στο Άμπου Ντάμπι.
Το ατυχές ήταν το γεγονός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος στηρίζει την ομάδα του και είναι ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι λυπηρό που πήραμε αυτή την απόφαση για τον Γιαννακόπουλο. Αυτό είναι που μπορώ να πω».
Απαντώντας σε ερώτημα για τις 20 ομάδες τη νέα σεζόν και αν αυτό θα συμβεί, είπε: «Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι για 20 ομάδες, έχουμε δυνατές υποψήφιες ομάδες, το μάνατζμεντ πιστεύει σε αυτό το βήμα και οι ομάδες θα αποφασίσουν. Εχουμε μοιράσει ήδη τις προτάσεις μας και θα το συζητήσουμε. Το αν θα είναι 18 ή 20 ομάδες θα το δούμε. Αλλά είμαστε έτοιμοι για τις 20 ομάδες».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα αποκάλυψη για την ποινή-σκάνδαλο στον Γιαννακόπουλο - Τι λέει ο κανονισμός
- Γιαννακόπουλος: Απενεργοποεί το Instagram - Τι αναφέρει
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο τυπώθηκε και μοιράστηκε μέσα στην ομάδα!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Άλεν – Γιατί «κόπηκε» η υπόθεση