Λεσόρ: «Είμαι έτοιμος να παίξω - Για τα λεπτά ρωτήστε τον Αταμάν»
Ο Ματίας Λεσόρ παραχώρησε δηλώσεις μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ παραχώρησε δηλώσεις μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε:
«Είμαι έτοιμος να παίξω. Εξαρτάται από τον προπονητή μου. Τι θέλει να κάνει ο προπονητής μου. Είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου», δήλωσε ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού στη NOVA, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της έναρξης του Final Four.
Για το αν είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή: «Είναι ωραία ερώτηση, αλλά θα απαντηθεί σε τρεις ημέρες. Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες στο Final Four, οπότε θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί».
Επίσης σημείωσε: «Για τα λεπτά πρέπει να πάτε να ρωτήσετε τον προπονητή. Οι άνδρες λένε ψέματα, οι γυναίκες λένε ψέματα, οι αριθμοί όχι. Μπορώ να πω ότι ποσοστά θέλω, αλλά η αλήθεια θα είναι αύριο στο παρκέ».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ