Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία στη σημερινή προπόνηση στο Άμπου Ντάμπι
Η πρώτη μέρα του Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι δεν κύλησε όπως θα περίμενε κανείς, καθώς η απογευματινή προπόνηση μετατράπηκε σε ένα… μικρό θρίλερ λόγω συνεχών λαθών στη μετακίνηση της αποστολής.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, oι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν για το γήπεδο, αλλά βρέθηκαν να αποβιβάζονται στο λάθος μέρος. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του πούλμαν τους άφησε στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Αλ Τζαζίρα αντί για το μπασκετικό κλειστό, προκαλώντας σύγχυση.
Οι «πράσινοι» περιπλανήθηκαν κάτω από τον καυτό ήλιο προσπαθώντας να καταλάβουν πού βρίσκονται, μέχρι να διαπιστώσουν πως βρίσκονταν σε λάθος προορισμό.
Έπειτα από αυτή την αναστάτωση, γύρισαν στο πούλμαν και κατευθύνθηκαν τελικά στη σωστή εγκατάσταση για να κάνουν την προγραμματισμένη τους προπόνηση. Η ταλαιπωρία όμως δεν τελείωσε εκεί.
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στο γήπεδο, ο οδηγός μπέρδεψε ξανά τις διαδρομές, μεταφέροντας την ομάδα στο αεροδρόμιο αντί για το ξενοδοχείο τους. Το αποτέλεσμα; Η συνολική διάρκεια της μετακίνησης, από την αναχώρηση έως την επιστροφή, ξεπέρασε τις 4,5 ώρες, γεμίζοντας την πρώτη προπονητική μέρα με απρόοπτα και κούραση για τον Παναθηναϊκό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βλέπει και... NBA για το «5» ο Παναθηναϊκός: Οι υποψήφιοι στόχοι για το μπαμ
- «Καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός: 6+1 αποχωρήσεις από το ρόστερ
- Ανατροπή: Χωρίς Κυριακόπουλο και Τουμπά οι πρώτες προπονήσεις - Ο λόγος
- Παπαθεοδώρου: «Σκληρή δουλειά για Ιωαννίδη - Θέλει να κάνει μια νέα αρχή»
- Παπαθεοδώρου: «Όλη η αλήθεια για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Παναθηναϊκό»