Παναθηναϊκός: Σημάδια για το όγδοο
Τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που βλέπουμε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα αναρωτιόμαστε πως διάβολε δεν θα κερδίσει την διοργάνωση!

Εκπληκτικό συναίσθημα, κρίνοντας από τις απουσίες που αντιμετωπίζει το κλαμπ εδώ και καιρό και όχι μόνο…
Άμα βλέπεις τον νο1 παίκτη της ηπείρου να πρέπει να βγάλει …αίμα για να στηθεί στη γραμμή των βολών κι από την άλλη τα θεατρινίστικα καραγκιοζιλίκια να επιβραβεύονται διαρκώς με σουτάκια από τα 4 μέτρα, καταλαβαίνεις την διαφορά.
Εν πάσει περιπτώσει ο Παναθηναϊκός εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει καλά, μέτρια και λιγότερο καλά ματς: άθλιο παιχνίδι του δεν θυμόμαστε.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει κάνει παιχνίδια που τον αντίπαλο τον άρπαξε από το λαιμό και τον έβγαλε νοκ άουτ καλά καλά πριν αυτός καταλάβει τι συμβαίνει. Εχει κάνει ματς, όπως ο 5ος αγώνας με την Εφές στα οποία ο γηπεδούχος ακολούθησε τη λογική ότι για να κερδίσει πρέπει να βάλει ένα καλάθι παραπάνω, ρίχνοντας βάση στην άμυνα.
Έχει κάνει και παιχνίδια τα οποία κέρδισε επιβλητικά χωρίς να είναι άριστος, θυμηθείτε τον τελικό κυπέλλου και το 3ο παιχνίδι στην Πόλη με την Ανατολού.
Ισως αυτά τα ματς να είναι το σημάδι ότι φτάνει κοντά στην κατάκτηση του 8ου! Εκεί που άλλοι περίμεναν να λυγίσει εκείνος θριάμβευσε!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Ας κρατήσουμε μήπως πάει και ο Αντρέ Όρτα στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Τσάρλυ: «Φαβορί για τον Ελάιτζα Μπράιαντ ο Παναθηναϊκός AKTOR» (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός βασικός υποψήφιος να υπογράψει τον Τζαμπάρι Πάρκερ»
- «Κατέθεσε πρόταση για Ζανοσέλο ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Οι θέσεις «3» και «5» φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές