Κουτλουάι: Το σχόλιο για το Φενέρ-Παναθηναϊκός
Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι σχολίασε σε τουρκικό κανάλι τον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Final 4 της Euroleague ανάμεσα στη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιμπραήμ Κουλτουάι αναφέρθηκε σε τουρκικό κανάλι τον έναν από τους δύο ημιτελικούς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρ για το Final 4 της Euroleague.
Συγκεκριμένα ο team manager της Νταρουσάφακα σχολίασε τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης κι αποκάλυψε ορισμένους παραμέτρους του παιχνιδιού που θα πρέπει να προσέξει η Φενέρ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Η Φενέρ είναι σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική. Είναι αυτονόητο αυτό. Ό,τι και να γίνει πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον προπονητή, τους παίκτες, τους οπαδούς και ξέροντας ότι έχουμε καλύτερη ομάδα να μείνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.
Ό,τι κι αν συμβεί δεν πρέπει να δίνουμε σημασία κι ούτε να επηρεαζόμαστε ή να μεγαλοποιούμε τα πράγματα.
Εντάξει, υπάρχει στον Παναθηναϊκό μια μεγάλη φιγούρα, ένας καλός προπονητής, αλλά όσο το σκέφτεσαι και το μεγαλοποιείς, επηρεάζεται το μυαλό σου και δεν πρέπει. Αν το δεις σαν κάτι που δεν επηρεάζει τότε όλα θα είναι διαφορετικά».
Fenerbahçe-Panathinaikos maçıyla ilgili
İbrahim Kutluay: Fenerbahçe Beko, hem kadro hem de psikolojik olarak iyi durumda. Ne olursa olsun sahaya odaklanmalıyız
Ergin Ataman koç, bir figür. Sen ne kadar onu kafanda büyütüp kale alırsan o da o kadar sana etki eder.
(HodriMeydan) pic.twitter.com/NajVVWXPMA
— Euroleague Basketbolu (@EBasketbolu) May 17, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βλαχοδήμος: Οι δύο όροι για να «παίξει» μεταγραφή
- «Ο Ολυμπιακός είπε στον Σορτς “μάζεψε τις προτάσεις σου, όσα σου δίνουν, εμείς θα σου δώσουμε περισσότερα”»
- Παπαθεοδώρου: «Όλη η αλήθεια για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Οι 5 ταλεντάρες που θα δοκιμάσει ο Βιτόρια
- Παναθηναϊκός: Αινιγματικός ο Sport Director της Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο