«Αυτή είναι η υψηλότερη προσφορά που έχει στα χέρια του ο Σορτς»
Σχεδόν όλη η Ευρώπη βρίσκεται στα πόδια του Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος μεγαλούργησε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Παρί στη rookie σεζόν του στην Euroleague.
Ο Τι Τζέι Σορτς μπορεί να μη γέμιζε το μάτι σε κανέναν προπονητή του κορυφαίου επιπέδου μπάσκετ στην Ευρώπη, ωστόσο τελικά ο ίδιος απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι αξίζει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους.
Από εκεί και πέρα ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του point guard της Παρί, ο οποίος έχει ν’ αποφασίσει σε μια σειρά από ενδιαφερόμενες ομάδες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τούρκου ρεπόρτερ την υψηλότερη προσφορά μεταξύ όσων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής ο Σορτς, την έχει κάνει η Φενέρμπαχτσε.
Ωστόσο την ίδια ώρα, στο παιχνίδι παραμένουν ενεργά ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τι ζητούσε από τους διαιτητές
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84
- Τα δύο σενάρια: Πώς ο Παναθηναϊκός περνάει απευθείας στα playoffs της EuroLeague
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ημέρα, η ώρα και η έδρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84