«Αυτή είναι η υψηλότερη προσφορά που έχει στα χέρια του ο Σορτς»
Σχεδόν όλη η Ευρώπη βρίσκεται στα πόδια του Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος μεγαλούργησε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Παρί στη rookie σεζόν του στην Euroleague.
Ο Τι Τζέι Σορτς μπορεί να μη γέμιζε το μάτι σε κανέναν προπονητή του κορυφαίου επιπέδου μπάσκετ στην Ευρώπη, ωστόσο τελικά ο ίδιος απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι αξίζει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους.
Από εκεί και πέρα ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του point guard της Παρί, ο οποίος έχει ν’ αποφασίσει σε μια σειρά από ενδιαφερόμενες ομάδες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τούρκου ρεπόρτερ την υψηλότερη προσφορά μεταξύ όσων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής ο Σορτς, την έχει κάνει η Φενέρμπαχτσε.
Ωστόσο την ίδια ώρα, στο παιχνίδι παραμένουν ενεργά ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού