Παπαθεοδώρου: «Περιμέναμε 29 μέρες, αν το ξαναπώ του χρόνου θα περιμένουμε... 35»
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην αποχή του Προμηθέα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξαιτίας της διακοπής που έχει προκύψει λόγω των πλέι οφ της Euroleague και της παρουσίας του Παναθηναϊκού Aktor στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για την ήττα από το «τριφύλλι» και τα προβλήματα της ομάδας του: «Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, πόσω μάλλον με την απουσία σημαντικών παικτών, ειδικά στην περιφέρεια. Δεν είχαμε και ρυθμό. Έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι. Κάναμε την προσπάθειά μας να φανούμε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να έχουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδό μας. Είναι δύσκολο να αγωνιστεί κάποιος από τους τραυματίες την Τετάρτη».
Για το γεγονός ότι ο Προμηθέας ερχόταν από μια αγωνιστική απραξία 29 ημερών: «Τα έχω πει και πέρυσι. Πέρυσι περιμέναμε 23 μέρες, φέτος 29. Αν ξαναπώ κάτι, του χρόνου θα περιμένουμε 35 μέρες. Δεν γίνεται αυτό το format, είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές ελληνικές ομάδες με διακρίσεις στην Ευρώπη φέτος. Αυτό όμως αφορά την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Από τις 16/4 ξαναπαίξαμε στις 12/5. Δεν είναι εύκολο, δεν χρειάζεται να πω κάτι».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η ομάδα φαβορί για Πάρκερ που συνδέθηκε με Παναθηναϊκό
- Βετάκης: «Άλλαξε στάση η Μπασκόνια για Παναθηναϊκό και Ρογκαβόπουλο»
- Η αλήθεια για τον Μαμουκελασβίλι – Τι ισχύει με το NBA και τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφική μάχη για Ουναχί – Ποιοι άλλοι έρχονται
- Γιατρός που χειρούργησε τον Λεσόρ: Η κατάστασή του, γιατί δεν έπαιξε στους τελικούς, η νέα σεζόν