Κοκσάλ για Αταμάν: «Ελπίζω ότι θα έρθει στο Final Four και θα σηκώσουμε μαζί την κούπα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Final Four του Basketball Champions League, ο Γκοκσενίν Κοκσάλ ρωτήθηκε σχετικά με ενδεχόμενη επικοινωνία του με τον Εργκίν Αταμάν, καθώς και για το αν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει από κοντά τη διοργάνωση στη «Sunel Arena».

Κοκσάλ για Αταμάν: «Ελπίζω ότι θα έρθει στο Final Four και θα σηκώσουμε μαζί την κούπα»

Ο έμπειρος αρχηγός της Γαλατασαράι απάντησε πως είχε συνομιλία με τον Αταμάν, ο οποίος είναι γνωστό ότι διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Ο Κοκσάλ εξέφρασε την ελπίδα να δει τον προπονητή του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλατασαράι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τενερίφη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, στις 18:00.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μιλήσαμε και του ευχήθηκα τα καλύτερα για το Final Four της Euroleague. Ελπίζω ότι θα έρθει και θα είναι “παρών” και θα σηκώσουμε μαζί τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr