Παπαθεοδώρου: «Θα έπαιρνα με… κλειστά μάτια Οτούρου στον Παναθηναϊκό»
Μιλώντας στην εκπομπή “Magic EuroLeague” του SDNA, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε σε έναν παίκτη που, όπως πιστεύει, θα ταίριαζε γάντι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Η συζήτηση προέκυψε έπειτα από συνομιλίες που είχε στην Κωνσταντινούπολη με ανθρώπους του μπάσκετ.
“Έκανα και μια κουβέντα με φίλους στην Κωνσταντινούπολη, είπα ότι ο παίκτης που θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Οτούρου”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, όπως εξήγησε, ο ίδιος ο Οτούρου φαίνεται να έχει επίγνωση της σύγκρισης με τον Ματίας Λεσόρ και των περιορισμένων ευκαιριών που ενδεχομένως θα είχε στους “πράσινους”.
“Ο Οτούρου δεν το συζητάει. Το ξέρει ότι ο Λεσόρ είναι καλύτερος παίκτης από αυτόν. Είναι πιο πλήρες το πακέτο που έχει ο Λεσόρ συνολικά. Δεν θα πάει ο Οτούρου να παίζει τα 10λεπτά, τα 12λεπτά και τα 14λεπτα. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα καταλήξει στη Χάποελ που θα του δώσει και ρόλο, και χρόνο, και λεφτά”, τόνισε με έμφαση ο Παπαθεοδώρου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται