Τι γυαλιά ήταν αυτά που φορούσε ο Οσμάν στα αποδυτήρια (video)
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παρουσία του στο Final 4 της Euroleague, επικρατώντας της Εφές και ζώντας έντονες στιγμές ενθουσιασμού μαζί με το κοινό του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.
Η γιορτή, βέβαια, δεν τελείωσε εκεί. Το… τρίτο ημίχρονο των πανηγυρισμών συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, όπου ο Τζέντι Οσμάν έγινε στόχος των πανηγυρικών μπουγελωμάτων.
Ο άσος των “πρασίνων”, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας 28 πόντους, δέχθηκε μια καταιγίδα νερού από τους συμπαίκτες του ως ένδειξη επιβράβευσης – με μια μικρή παράπλευρη απώλεια: τα ειδικά γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα που του είχε δώσει η Euroleague για καταγραφή πλάνων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παρότι προσπάθησε να τους προειδοποιήσει για την ύπαρξή τους, οι υπόλοιποι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν το μπουγέλο με κέφι, καταβρέχοντας τόσο τον ίδιο όσο και τον εξοπλισμό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η αλήθεια για Ταβερνιέ
- «Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Το σημείο που καθυστερεί τις υπογραφές - Πιθανό έξτρα κέρδος 1-1,5 εκατ.
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού «ψηλώνει» και παίρνει πιο καθαρή μορφή!