Κοτζιάς: «Έκλεισε την πρώτη μεταγραφή του ο Παναθηναϊκός»
Ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς, έκλεισε την πρώτη του μεταγραφή ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.
Η χρονιά μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα όμως ο Παναθηναϊκός προχωράει το σχεδιασμό της επόμενης μέρας κι εκτός από ανανεώσεις συμβολαίων κλείνει και παίκτες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο, Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή «Πάρε-Βάλε» οι πράσινοι έχουν κλείσει για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρειά τους.
Ο άσος του Άρη έχει κάνει ένα τρομερό step-up τα τελευταία χρόνια, ήταν ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πλέον σε μια εξαιρετική ηλικία ετοιμάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Δείτε το βίντεο:
🏀🟢 “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ”
Ο 29χρονος γκαρντ φαίνεται πως είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και επέλεξε την ομάδα του “τριφυλλιού”! 🤔@IONIKOS1972 @velejuckie #paobc #olympiacosbc pic.twitter.com/9Df0k2MXVh
— kingbet (@kingbetnet) April 30, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)