Καρπετόπουλος: «Αυτά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Εφές»
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίαζει μέσω της εφημερίδας Sportday τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει το διπλό στην Τουρκία.
Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:
O Αταμάν περιέγραψε πάρα πολύ καλά τι έγινε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Εφές και τι τον περιμένει σήμερα. Είπε ότι ο ΠΑΟ έπρεπε να χάσει το πρώτο ματς και να κερδίσει το δεύτερο. Είπε, επίσης, ότι η πίεση μεταφέρεται στην Εφές αλλά και ότι η δυσκολία του ματς θα είναι μεγάλη… Το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφές μοιάζει να είναι το αποψινό. Για ένα πολύ απλό λόγο: ο Παναθηναϊκός ξεκουράστηκε και νομίζω το έχει ανάγκη.
Στο ματς που έχασε αυτό που εγώ κυρίως διέκρινα ήταν η κούρασή του. Δεν είναι τυχαίο ότι η κατάρρευσή του ήρθε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αυτά δηλαδή στα οποία παίζει συνήθως καλύτερα. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι στο ματς που ο ΠΑΟ έχασε ο Χουάντσο δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ότι ο Οσμάν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί γιατί είχε κράμπες και ο Σλούκας υπέφερε από τον Ντοζίερ. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει την Εφές. Αλλά χρειάζεται παίκτες με ενέργεια. Η γνώση της δυσκολίας από μόνη της δεν αρκεί.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Ρογκαβόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 110-66
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το στάτους του Κρις Σίλβα - Πόσο είναι το buy out
- Νικολά Πεπέ: «Κράζει» τον Λαφόν για την επιλογή της Ακτής Ελεφαντοστού
- Η απόφαση του Παναθηναϊκού για να αποφύγει τα μπλόκα ενόψει ΑΕΛ