Παναθηναϊκός: Η «AS» σχολίασε τη φάση του Πουαριέ με τον Ναν στο «Game 2»
Η ισπανική εφημερίδα «AS» αποφάσισε να σχολιάσει την πολυσυζητημένη φάση του Κέντρικ Ναν με τον Βενσάν Πουαριέ που σε μεγάλο μέρος της έκρινε το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εφές.

Η Εφές κατάφερε να πάρει τη νίκη με 79-76 κόντρα στον Παναθηναϊκό για το «Game 2» της σειράς των playoffs, ωστόσο μεγάλη συζήτηση έχει σηκωθεί γύρω από τη διαιτησία του ματς.
Μάλιστα η ισπανική εφηρίδα «AS» σχολίασε μία από τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι πράσινοι κι αυτή φυσικά είναι η περιοβόητη επαφή του Βενσάν Πουαριέ στο χέρι του Κέντρικ Ναν στην προσπάθεια του δεύτερου να στείλει με τρίποντο το ματς στην παράταση.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της φετινής σεζόν, έκανε το 76-77 με έναν υπέροχο σουτ. Δεν έβαλε όμως τα δύο επόμενα που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει στη παράταση (παρότι στο πρώτο που έγινε μπλοκ από τον Βενσάν Πουαριέ, υπάρχει ξεκάθαρη επαφή με το χέρι του Αμερικανού). Περισσότερη διαμάχη, περισσότερο στρες και περισσότερα playoffs».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αναφορά Αταμάν σε Παπαπέτρου-Μπράουν ενόψει Final Four - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παπαθεοδώρου: «Δεν θα γίνει ποτέ η συνάντηση Αλαφούζου-Βιτόρια»
- Μανωλιουδάκης: «Εάν αποχωρήσει ο Βιτόρια, ο νέος προπονητής θα ταρακουνήσει ευχάριστα» (vid)
- Έριξε τη... βόμβα ο Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε ακόμη μία αλλαγή προπονητή από το Big Four» (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός μία από τις τέσσερις επιλογές του Σορτς»