Γιαννακόπουλος σε Ευρωλίγκα: Δεν δίνω δεκάρα για τα πρόστιμά σας

Ξεκάθαρος προς την Euroleague ήταν με νέα του αναφορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρουν κάθολου τα πρόστιμα που δέχεται από τη διοργάνωση.

Γιαννακόπουλος: Βαριά τιμωρία αποκλεισμού και πρόστιμο

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κάκιστη διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός στο «Game 2» με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 79-76 και να γίνει το 1-1 στη σειρά.

Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ενημέρωσε την Euroleague για ορισμένα πράγματα και μέσα σ’ αυτά και για τα πρόστιμα που δέχεται από την ίδια τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όπως το όρισα εγώ το τέλος πέρσι, όπως το όρισα εγώ το τέλος όταν φεύγατε στην Α2, εγώ θα το ορίσω και φέτος.

Δεν δίνω δεκάρα για τα πρόστιμά σας. Δεν δίνω δεκάρα. Δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο στον Ναν, δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο στον Σλούκα, δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο στον Αταμάν, δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο στον Γκραντ, δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο στον Χουάντσο, δεν μπορείτε να ρίξετε πρόστιμο σε κανέναν από αυτούς.

Υπάρχει ένα ρητό στην Ελλάδα, που λέει πως όταν είσαι ευγενικός, ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι αδύναμος. Δεν είμαστε αδύναμοι, πιστέψτε μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr