Καρπετόπουλος: «Η πρόβλεψή μου για τον Game 2 Παναθηναϊκός-Εφές»
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» αναφέρθηκε στο μέλλον της σειράς Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές κάνοντας τη δική του πρόβλεψη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:
Όταν μία ομάδα στην Ευρωλίγκα κερδίζει το πρώτο παιχνίδι ς σειρά play off συνηθίζουμε να λέμε πριν το δεύτερο ότι τον δρόμο τον ξέρει, ότι πρέπει να επαναλάβει την καλή της εμφάνιση, ότι πρέπει να είναι εξίσου σοβαρή κτλ. Στην περίπτωση του αποψινού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Εφές τίποτα από αυτά δεν ισχύει για τον γηπεδούχο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το πώς κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι και να κοιτάξει να είναι πολύ καλύτερος. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί διότι αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να είναι χειρότερος. Την Τρίτη βρέθηκε 12 ολόκληρους πόντους πίσω στο σκορ πριν το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και γύρισε το ματς χάρη στην αποτελεσματική του άμυνα στο τέλος.
Κάποιες στιβαρές αμυντικά πεντάδες του Αταμάν αιφνιδίασαν τον Μπάνκι: ο Παναθηναϊκός δέχτηκε σε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο από την επιθετικότατη τουρκική ομάδα μόλις 11 πόντους. Ωστόσο δεν πρέπει να παίξει και απόψε με τη φωτιά… Η τουρκική ομάδα έχει ένα πρόβλημα που καθιστά τον Παναθηναϊκό κατά τη γνώμη μου φαβορί και στο σημερινό παιχνίδι: είναι αδύνατον να κερδίσει τους “πράσινους” παίζοντας γρήγορα και ρίχνοντας βάρος στην επίθεση. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο παναθηναϊκός, αν το ματς γίνεται στον γρήγορο ρυθμό που οι περιφερειακοί του αγαπούν, είναι δεδομένο ότι ακόμα κι αν μείνει πίσω στο σκορ για ώρα, θα βρει τρόπο να ξεπεράσει κάποια στιγμή τους 85 πόντους και αν το κάνει θα κερδίσει. Αν απόψε κερδίσει μου μοιάζει αδύνατο να χάσει τρία παιχνίδια από την Εφές στη συνέχεια.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Αταμάν για Λεσόρ: «Θα πάρει λεπτά με Φενέρ, αν κάνει καλή προπόνηση»
- Παναθηναϊκός: Με το όνομα του Λεσόρ ο πίνακας στην Etihad Arena (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει Μπατουμπίνσικα με 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Στα ραντάρ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Πάλμα»
- Final Four: Τόσο κοστίζει το φοβερό ρούχο του Κέντρικ Ναν!