Βεζένκοφ για τις ιαχές “MVP, MVP” στο ΣΕΦ: “Κανένα σχόλιο”

Ο Σάσα Βεζένκοφ ρωτήθηκε για τις ιαχές που ακούγονταν στο ΣΕΦ από τον κόσμο του Ολυμπιακού «MVP, MVP», αλλά δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η Ευρωλίγκα ζήτησε από τον Βεζένκοφ να σχολιάσει το τετράποντο αν και δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον Μήτογλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

“Νομίζω κάναμε σπουδαία δουλειά στο πρώτο μισό, όχι στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά και νομίζω ότι αν παίξουμε έτσι στο δεύτερο ματς, θα έχουμε πρόβλημα. Έγινε το 1-0, είμαστε χαρούμενοι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το πρώτο μέρος ήταν καλό, το δεύτερο όχι, οπότε πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Η Ρεάλ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, θα είναι έτοιμοι να παίξουν στο Game 2”.  

Για το ότι οι οπαδοί φώναζαν MVP: “Κανένα σχόλιο”.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr