Με έντονο «άρωμα» Survivor το Game 1 στο Παναθηναϊκός - Εφές (pics)
Η Στέλλα Ανδρεάδου (φωτό), η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφιάνα Αβραμάκη παρακολούθησε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ το Game 1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Aktor και την Αναντολού Εφές.
Το ΟΑΚΑ γέμισε ασφυκτικά για το πρώτο παιχνίδι των Euroleague Play Offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Aktor και την Αναντολού Εφές.
Αν μπορούσε να φιλοξενήσει και περισσότερο κόσμο το γήπεδο του «Τριφυλλιού», τότε, δεν θα υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία, πως και πάλι τα εισιτήρια θα έκαναν «φτερά» (σ.σ τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2025-2026 εξαφανίστηκαν σε 1.5 μέρα).
Εκτός από ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (Βαγιαννίδης, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Γέντβαϊ) και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη το παρόν έδωσαν και τρεις διαγωνιζόμενες από το ριάλιτι επιβίωσης του «ΣΚΑΪ», Survivor.
Την… επιβίωση του Παναθηναϊκού στη μάχη με την Εφές απόλαυσαν από το ΟΑΚΑ η Στέλλα Ανδρεάδου (φωτό), η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η πρώτη, σημείωσε, μάλιστα, σε «ιστορία» στο Instagram: «Τι θέαμα! Τι παιχνίδι! Μπράβο, μπράβο!».
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ


