Λεσόρ: «Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει...»
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στην «L’ Equipe» για τον τραυματισμό του αλλά και το μέλλον του αναφορικά με την εθνική Γαλλίας και το καλοκαίρι.
Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.
Μάλιστα ο Γάλλος σέντερ μίλησε στη γαλλική «L’ Equipe» για τον τραυματισμό του, αλλά και το πως βλέπει το μέλλον του αναφορικά με την εθνική Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει, θα απαντούσε. Στην καλύτερη των υποθέσεων, ελπίζω να κάνω αγωνιστώ στο Euro, αλλά πολλά πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους: η επιστροφή μου στο παιχνίδι, η φυσική μου κατάσταση, η ομάδα μου, η προσωπική μου κατάσταση. Προς το παρόν, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»