«Ο Μίσιτς επιστρέφει Ευρώπη» – Τα 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, η ομάδα φαβορί και ο Παναθηναϊκός
Ο Βασίλιε Μίσιτς φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά παρκέ.
Παρότι ανήκει ακόμη στους Φοίνιξ Σανς, το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το ΝΒΑ μοιάζει πιο ρεαλιστικό από ποτέ, με αρκετές ομάδες της Euroleague να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Σέρβο γκαρντ.
Οι φήμες τον τελευταίο καιρό φουντώνουν, με τον Παναθηναϊκό και την παλιά του… αγάπη, την Αναντολού Εφές, να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ωστόσο, νέα δεδομένα προσθέτει η δυναμική είσοδος της Χάποελ Τελ Αβίβ στη διεκδίκηση.
Η ομάδα του Ισραήλ, μετά την κατάκτηση του Eurocup και τη μαθηματική πρόκρισή της στην Euroleague της νέας σεζόν, σκοπεύει να ταράξει τα νερά με μια κίνηση υψηλού επιπέδου.
Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Όφερ Γιανάι, μιλώντας στη «Mozzart Sport», ουσιαστικά επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον για τον Μίτσιτς, δηλώνοντας με νόημα:
«Δεν είναι μη ρεαλιστικό να έρθει σε εμάς ο Βασίλιε Μίτσιτς. Είναι προφανές πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, τον θέλουμε. Θα πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αυτός με τη σειρά του, θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αυτή είναι η κατάσταση».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟι πληροφορίες αναφέρουν πως η Χάποελ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο-μαμούθ, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό» για τον 30χρονο Σέρβο, με την τελική του απόφαση να μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον χάρτη της Euroleague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπάντιο»
- Fanatik: Πληρώνει buy out και ανακοινώνει Όσμαν η Εφές
- Παναθηναϊκός: Οριστικό deal για Ραστόντερ - Τα ποσά της συμφωνίας
- Παναθηναϊκός: Γκαρντ σε Ευρώπη και ΝΒΑ - Ο οδικός χάρτης των επόμενων μεταγραφών
- Παναθηναϊκός: Το όνομα από τη Φλαμένγκο και η απόφαση για τα χαφ