Άλλαξαν οι αποδόσεις: Φαβορί ο Παναθηναϊκός για την Euroleague
Αλλαγή παρατηρείται στις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague τις τελευταίες ώρες, καθώς άλλαξε το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.
Μετά το τέλος των πρώτων παιχνιδιών του play-in της Euroleague και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός που ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Λίγκας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσει πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα προγνωστικά άλλαξαν.
Πλέον πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του τροπαίου με 3.00 απόδοση, για να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός με 3.00, ενώ τρίτη είναι η Φενέρ με 6.00
Από εκεί και πέρα στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Μονακό με 7.50 και 8.00, για να κλείσει την 5αδα η Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 13.00.
Δείτε τις αποδόσεις:
Παναθηναϊκός | 3,00
Ολυμπιακός | 3,25 – 3,50
Φενέρμπαχτσε | 6,00
Μονακό | 7,50 – 8,00
Ρεάλ Μαδρίτης | 13,00
Μπαρτσελόνα | 14,00 – 16,00
Εφές | 18,00 – 20,00
Παρί | 19,00 – 21,00
Μπάγερν Μονάχου | 201,00 – 250,00
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»