Ουρμπόνας: «Σε πέντε ματς το Παναθηναϊκός-Εφές, αυτός θα πάρει την πρόκριση» (vid)
Ο Ντονάτας Ουρμπόνας προέβλεψε πως ο Παναθηναϊκός Aktor θα προκριθεί στο πέμπτο παιχνίδι στη σειρά με την Εφές στο Final Four του Άμπου Ντάμπι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η Εφές είναι ένας αντίπαλος που αξίζει το σεβασμό. Έχουν το σέρι των οκτώ συνεχόμενων νικών, οπότε υπάρχει πολλή αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στα πλέι-οφ.
Με όλους αυτούς τους τραυματισμούς και την αλλαγή προπονητή έγιναν πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι σαν ομάδα», είπε στο “Urbonus” podcast.
«Θεωρώ ότι τα σημάδια δείχνουν ότι θα έχουμε κλειστή σειρά. Η Εφές έχει το χαρακτήρα ακόμη και να πάρει ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Προβλέπω ότι θα πάει πέντε παιχνίδια και με το Game 5 στο ΟΑΚΑ, δεν βλέπω κάτι άλλο από νίκη του γηπεδούχου.
Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας (13-4) στην EuroLeague. Γι’ αυτό επιλέγω τον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή του “Basketnews.com”.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»