«Υπογράφει σε ομάδα ο Μούσα με 10 εκατ. ευρώ» - Είχε συνδεθεί με Παναθηναϊκό
Οδεύει προς Ντουμπάι ο Τζάναν Μούσα! Το όνομά του έχει συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό.
Όπως μεταδίδουν βοσνιακά δημοσιεύματα, ο 27χρονος άσος ετοιμάζεται να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ντουμπάι BC, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μούσα αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντουμπάι BC συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα και θεωρείται από τις ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά Ευρωλίγκας για την επόμενη χρονιά.
Ο διεθνής Βόσνιος μετρά φέτος στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της «βασίλισσας» 12,7 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά 22 λεπτά παρουσίας στο παρκέ. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που τον είχαν συνδέσει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να επιλέγει άλλη κατεύθυνση στην καριέρα του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!