Ναν για Πέγκυ Ζήνα: «Γνωρίζω το τραγούδι, το τραγουδάω όταν είμαι μόνος μου»
Δείτε τι δήλωσε ο Κέντρικ Ναν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν μετά το Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας:
Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην EuroLeague: «Νιώθω τέλεια. Είναι θέμα προπόνησης και προετοιμασίας. Νιώθω καλά και έχω αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό οι νίκες».
Για το βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» που κατοχύρωσε: «Μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η στήριξη από τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Ήταν ένας από τους στόχους μου».
Για τα playoffs: «Θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω στα playoffs. Προσπαθώ για τα πάντα, θέλω να είμαι οικονομικός για την ομάδα και για μένα».
Για την Αναντολού Εφές: «Είναι καλή ομάδα και σκληρή. Είχαμε κάνει μία καλή εμφάνιση, δεν είχα αγωνιστεί σ’ εκείνο το ματς. Θα γίνουν σπουδαίες μάχες».
Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είναι η εποχή Κέντρικ Ναν. Το συμβόλαιο μετράει ακόμα και αν έχει χυθεί πάνω η σαμπάνια».
Για το τραγούδι και την Πέγκυ Ζήνα: «Γνωρίζω το τραγούδι, το τραγουδάω όταν είμαι μόνος μου».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Αχρείαστο πέναλτι - Να κερδίσουμε στην Τούμπα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο, τα... άκουσαν και οι παίκτες
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
- Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Αλαφούζου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»