Βιλντόζα: «Έχω αγάπη για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιο δικός μου...»
Ο Λούκα Βιλντόζα με δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Σερβίας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τα playoffs της Euroleague, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό.
Μπορεί ο Λούκα Βιλντόζα να έφυγε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι και να βρίσκεται πλέον στον αιώνιο αντίπαλο του Τριφυλλιού, ωστόσο ο ίδιος με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσει για την πρώην ομάδα του και θα έχει, πάντα, να πει κάτι καλό.
Ο Αργεντινός guard πραγματοποίησε δηλώσεις σε Μέσο της Σερβίας και μέσα στα πολλά πράγματα που είπε, έκανε τη δική του αναφορά και στον Παναθηναϊκό έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το «δίλημμα» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα: «Έχω αγάπη και για τις δύο ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησα την Ευρωλίγκα. Με σέβονται πολύ, όπως τους σέβομαι εγώ. Αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιο δικός μου… Ήταν περισσότερο το σπίτι μου. Έπαιξα εκεί και το απόλαυσα πολύ. Αυτή τη φορά θα πω τον Ερυθρό Αστέρα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)