Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα στον Ερυθρό Αστέρα πριν το ΟΑΚΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τσιμπόνα, επικρατώντας με το ευρύ 107-81, ωστόσο τα νέα δεν ήταν όλα ευχάριστα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, λίγες ημέρες πριν από τη δύσκολη αποστολή απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σφαιρόπουλος: «Ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης»

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει να προστίθεται ακόμη ένας τραυματισμός στο ήδη βεβαρημένο ιατρικό δελτίο, καθώς ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς παραμένει αμφίβολος για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague, εντείνοντας τους «πονοκεφάλους» του.

Ο Σέρβος φόργουορντ έρχεται να συμπληρώσει την ήδη «λαβωμένη» γραμμή ψηλών της ομάδας, με τους Μπόλομποϊ, Μίτροβιτς και Ντάουμ να βρίσκονται εκτός δράσης εδώ και καιρό.

Ο Νταβίντοβατς μετρά φέτος κατά μέσο όρο 3,9 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,4 κλεψίματα και έχει 4,7 μονάδες στο ranking.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr