Ο Λεσόρ Τζούνιορ στην οροφή του αυτοκινήτου χαιρετούσε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ κι αποθεώθηκε
Ο γιος του Ματίας Λεσόρ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με το Περιστέρι και κατά την αποχώρησή του έγινε το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου, ο οποίος τον αποθέωνε.
Ο γιος του Ματίας Λεσόρ βρέθηκε χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.
Μάλιστα καθώς έφευγε από το γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου, χαιρετώντας χαμογελαστός τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο σημείο, για να αποθεώσουν τους παίκτες.
Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι στα χέρια του κρατούσε μια φωτογραφία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, την οποία σήκωσε περήφανα, σαν να επρόκειτο για δικό του ίνδαλμα.
Τέλος, η σύντροφος του Λεσόρ και μητέρα του μικρού, Τρέισι, μοιράστηκε το στιγμιότυπο στα social media, συνοδεύοντάς το με χιουμοριστική διάθεση, γράφοντας: “Ποιος νομίζει ότι είναι;”.
Δείτε το στιγμιότυπο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε παίζει με Βαλένθια - Οι μέρες και ώρες των play offs
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Μονακό 87-79
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Μονακό 87-79
- Ο Αταμάν έτρεξε να κάνει αλλαγή τον Σορτς 7.2” πριν το φινάλε για να αποθεωθεί από τον κόσμο!
- Επική ατάκα Φαρίντ μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό!