Νέγρος του Μοριά - Χρήστος Δάντης: Κυκλοφόρησαν τραγούδι με αναφορές σε Διαμαντίδη - Βαζέχα (audio)
Ο Νέγρος του Μοριά κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Μαύρη Ελλάδα» με το τραγούδι «Το Δελτίο» σε συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη να ξεχωρίζει με αναφορές σε αστέρες του παρελθόντος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Ο γνωστός καλλιτέχνης που παντρεύει την τραπ μουσική με το ρεμπέτικο, ξύπνησε πολλές αναμνήσεις στους ακροατές του μέσα από το τραγούδι «Το Δελτίο».
Εκείνος μοιράζεται δικά του βιώματα, μέσα από τον αθλητισμό, ενώ δεν λείπουν οι αναφορές σε μεγάλους αθλητές του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.
Η συμμετοχή του Χρήστου Δάντη στο συγκεκριμένο κομμάτι, «απογειώνει» το ηχητικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο κουπλέ λέει χαρακτηριστικά: «Μεγαλώσαμε με Ντέμη, Ατματζίδη, Μαλαδένη, με Τζιοβάνι, Γεωργάτο, με Καστίγιο και Γκαλέτι, με Βόκολο, Βαζέχα, Ολισαντέμπε, Καραγκούνη, με Φρατζέσκο, με Οκκά και Ογκουνσότο Εργοτέλη.
Παπαλουκά, Μπουρούση, Διαμαντίδη και Αλβέρτη, στο Α1 τότε, είχαν πάνω από ένα αστέρι. Μα, ο μόνος που θυμάμαι, είναι ο Σχορτσιανίτης που είναι σκουρόχρωμο παιδί στην Εθνική να παίζει…»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣτο άλμπουμ «Μαύρη Ελλάδα» έχουν συμβάλλει, επίσης, οι παραγωγοί-ράπερς: ODYDOZE, Serko Fu, Danny Brasco, LIGHT, Idra Kayne, Melow, Bloody Hawk, Masla G και Gamecue.
Ακούστε το κομμάτι παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη