Συναυλία από τον Νίκο Βέρτη στο Ντουμπάι πριν το Final Four της Ευρωλίγκα
Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει στην Coca-Cola Arena στις 22/5 στο Ντουμπάι, μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων για το Final Four της Ευρωλίγκα στο Άμπου Ντάμπι.
Οι Έλληνες φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι για τους τελικούς αγώνες της Ευρωλίγκα, θα έχουν την ευκαιρία να πάνε και… μπουζούκια.
Και αυτό, γιατί ο Νίκος Βέρτης θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Coca-Cola Arena στο Ντουμπάι στις 22/5, την παραμονή των ημιτελικών της Ευρωλίγκα.
Ως γνωστόν, το Final Four θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι το τριήμερο 23-25/5. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν σημαντικές πιθανότητες να δώσουν το παρόν και φέτος στις τελικές αναμετρήσεις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε