Παναθηναϊκός: Το... χρυσό ποσό που έχει πληρώσει σε πρόστιμα ο Αταμάν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν δεν διστάζει ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε σύγκρουση με την EuroLeague.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Αταμάν για το «5» και η πιθανή ανατροπή

Ο Εργκίν Αταμάν έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι, εκτός από τίτλους, συλλέγει και… πρόστιμα, καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, οι οικονομικές κυρώσεις δεν έχουν σταματήσει να πέφτουν βροχή.

Η πιο πρόσφατη ποινή του, του κόστισε 10.000 ευρώ, λόγω της έντασης που προκάλεσε στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου. Ο Αταμάν μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ, κάτι που του απέφερε τεχνική ποινή και, φυσικά, το ανάλογο πρόστιμο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που έχει χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Από τη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» των «πράσινων», το συνολικό ποσό που έχει κληθεί να πληρώσει ανέρχεται στις 69.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr