«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για Σορτς - Τι ισχύει»
Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται φέτος ο γκαρντ της Παρί δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τον Παναθηναϊκό, που εξετάζει την περίπτωσή του.
Μετά την ήττα των «πρασίνων» από τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ, ο Έργκιν Άταμαν σχολίασε την απόδοση του συνόλου του, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Τι Τζέι Σορτς. Στο 37ο επεισόδιο της εκπομπής “Strong Side by Scorakias.gr“, ο Σωτήρης Βετάκης ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον ταλαντούχο Αμερικανό γκαρντ.
Στο μεταγραφικό μέτωπο, κύρια προτεραιότητα για την ομάδα παραμένει η διατήρηση του Κέντρικ Ναν στο ρόστερ. Όπως έχει αναφέρει ο Βετάκης και σε προηγούμενο επεισόδιο της “Strong Side“ του Scorakias TV, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, με τις εξελίξεις να είναι θετικές. Αυτός είναι και ο λόγος που το «τριφύλλι» έχει αρχίσει να απομακρύνει από τη λίστα του πιθανούς αντικαταστάτες του Ναν.
Ο Τι Τζέι Σορτς, από την άλλη, με την εξαιρετική του παρουσία στην πρώτη του χρονιά στην Euroleague, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις για να διερευνήσει την περίπτωσή του, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει περαιτέρω, καθώς η παραμονή του Ναν δείχνει να είναι πιο πιθανή από ποτέ.
Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή του Scorakias TV:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο χορηγός που απέσυρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη φανέλα και ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι τα «παλατάκια» του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή έκπληξη με Ολυμπιακό λόγω της απουσίας του Γκαρσία
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για Γιούμπανκς - Τι περιμένουν οι «πράσινοι»
- «Μας προσέγγισε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν έγινε το deal»