Παναθηναϊκός: Διαχρονικές ντερμπάρες με Μακάμπι...
H Mακάμπι έχει βαριά φανέλα, ακόμα κι αν παίζει σε ουδέτερη έδρα θα είναι πάντα δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.
Οι αναμετρήσεις μαζί της αποτελούν παραδοσιακό ντέρμπι της ηπείρου, το “Σέλτικς-Λέικερς” της Ευρώπης, όχι μόνο λόγω χρωμάτων αλλά και βαριάς παράδοσης στο άθλημα, με κοινό που ξέρει καλά το σπορ, σωρεία τίτλων, ξεχωριστή θέση στην ιστορία του σπορ κτλ.
Πέρσι στη Σερβία είδες κι έπαθες να τους λυγίσεις στο 4ο ματς, μέχρι να τους ξαναφέρεις στην Αθήνα, με έπαθλο μια θέση στο Βερολίνο! Το καλοκαίρι στα φιλικά σε “μάδησαν”. Στις 16 Σεπτέμβρη σε κέρδισαν 88-75 στην Κύπρο.
Στις 20 Σεπτέμβρη νίκησαν πάλι, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα, λίγες ώρες πριν παίξεις με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο. Στον πρώτο γύρο μετά δυσκολίας κέρδισες 93-87! Επιπλέον στον πάγκο της “ομάδας του λαού”, κάθεται ο Οντέτ Κάτας ο παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα να έρθει το 2ο ευρωπαϊκό το 2000 στη Θεσσαλονίκη, παίζοντας καταπληκτικά απέναντι στην ομάδα που τον μεγάλωσε.
Ο Ισραηλινός δεν ξέχασε ποτέ ότι ο Παναθηναϊκός τον …σούταρε μετά το νταμπλ της σεζόν 20-21. Οι τίτλοι κατακτήθηκαν απέναντι σε Λαύριο και Προμηθέα ο σύλλογος ήθελε κάτι καλύτερο, ο κόουτς θεώρησε ότι έπρεπε να υπάρξει σεβασμός στο συμβόλαιο 1.5 έτους που υπήρχε, ότι το κλαμπ έπρεπε να του δώσει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα για την περίοδο 2021-22. Δεν συνέβη κι ο Οντέτ ακόμα το κρατά μανιάτικο!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!