Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά του Λεσόρ και της Σταμολάμπρου
Ο Ματίας Λεσόρ βρέθηκε μαζί με τους Χουάντσο και Γκραντ παρακολούθησαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Οι Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ βρέθηκαν στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Τριφυλλιού με τον Αμύντα.
Μάλιστα ο Γάλλος σέντερ του «Επτάστερου» συνάντησε τη μεγάλη άτυχη του μπασκετικού τμήματος στις γυναίκες, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, υπέστη ρήξη χιαστού, και οι δυο τους έβγαλαν μια φωτογραφία.
Θυμίζουμε ότι και ο Λεσόρ είναι άτυχος, καθώς στο παιχνίδι με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ υπέστη κάταγμα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»